AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

TELEGRAAF: ‘Ajax weet helemaal niets van Kudus-transfer’

Mohamed Kudus leek al in het vliegtuig te zitten naar Liverpool maar de zaken lijken heel anders te liggen. Volgens De Telegraaf weet Ajax helemaal van niets. Geen enkele club zou zich in de ogen van de Amsterdammers hebben gemeld voor de Ghanese middenvelder.

Het lijkt op dit moment ook niet van een transfer te komen: Ajax wil Kudus helemaal niet kwijt, aldus De Telegraaf en Voetbal International. Een vertrek wordt ‘in principe onbespreekbaar’ genoemd.

Vrijdagavond meldden Engelse media en transferexpert Fabrizio Romano nog dat Kudus op het punt stond om de overstap te maken naar Everton. De Premier League-club zou hem huren met een optie tot koop. Club en speler waren er al uit. Althans, dat werd gemeld.

Kudus kwam in de zomer van 2020 voor negen miljoen euro naar Ajax. Na een stormachtige entree kreeg hij te maken met veel blessureleed. Hoewel hij inmiddels weer helemaal fit is, zit een basisplaats onder coach Alfred Schreuder er op dit moment niet in door de forse concurrentie.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.