AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

NIET TE TEMMEN! Daadkrachtig Ajax slaat erg puike slag

Jurrien Timber heeft een nieuw contract ondertekend bij Ajax. De mandekker stat nu tot medio 2025 onder contract bij de Amsterdammers.

Timber noemt de verlenging ‘heel bijzonder’. “We mogen er ook wel even bij stilstaan en goed beseffen dat dit een mooi moment is. De mensen met wie ik iedere dag hard werk om een betere voetballer en een beter mens te worden, waren er vandaag bij”, vertelt hij via de officiële kanalen van Ajax. “Dit komt uit mijn eigen hart en hoofd. Er zijn ook mensen om me heen die belangrijk daarin zijn, vooral mijn familie.”

Manchester United toonde interesse, maar zijn WK-kansen en de Champions League-deelname overtuigden hem om Ajax trouw te blijven. “Daar ben je allemaal zeker van hier bij Ajax. En je denkt ook aan de rust die mijn familie hier heeft”, aldus Timber. “Het was een hectische zomer. Het was niet altijd even makkelijk. Daarom heb ik de mensen om me heen nodig gehad. Zoiets in je eentje beslissen is niet makkelijk.”

“Het was hectisch en moeilijk, maar ik ben er op de juiste manier uit gekomen”, zo vervolgt de 21-jarige Timber, die dit seizoen de lat weer hoger legt. “Je bent niet meer dat jonge talent dat je eerst was. Dat verandert en daar moet je in meegaan.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.