AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Daadkrachtig Ajax pakt uit en versterkt de verdediging aanzienlijk

Ajax heeft zich versterkt met de Turkse mandekker Ahmetcan Kaplan. Hij komt over van Trabzonspor en tekent in Amsterdam een contract voor vijf seizoenen.

Op de eigen website schrijft de landskampioen: “Ajax heeft overeenstemming bereikt met Ahmetcan Kaplan en Trabzonspor over de overgang van de negentienjarige verdediger naar Amsterdam. De Turk tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2027.”

Kaplan is begin 2003 geboren in Trabzon, waar hij ook zijn doorbraak beleefde als profvoetballer. Vorig seizoen werd de centrale verdediger kampioen van Turkije met Trabzonspor. Nu maakt hij dus de overstap naar Ajax.

Ajax maakte donderdagavond al het vertrek van Schuurs bekend. Hij vertrekt voor minimaal negen miljoen euro en maximaal 11,3 miljoen euro naar Torino. Met Kaplan stond diens opvolger al in de startblokken.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.