AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat proberen om Justin Kluivert terug te halen’

Hakim Ziyech is niet de enige speler die op lijstje van Ajax staat om Antony op te volgen mocht die vertrekken. Volgens journalist Santi Aouna van Foot Mercato staat namelijk ook Justin Kluivert in de belangstelling van Ajax.

Kluivert lijkt al een tijdje op weg van AS Roma naar Fulham FC, maar zijn move naar Engeland is nog altijd niet rond en wie weet gaat Ajax er nog een stokje voor steken. Kluivert zou op papier een opvallende keuze zijn, aangezien hij sinds zijn vertrek uit Amsterdam toch niet heel veel heeft laten zien op het hoogste niveau. Vorig seizoen werd de 23-jarige Zaandammer nog verhuurd aan OGC Nice (27 competitiewedstrijden, vier goals en één assist).

Dezelfde bron, journalist Aouna, schrijft verder dat Manchester United terug gaat komen met een nieuw aanbod voor Antony: naast de eerder al afgewezen tachtig miljoen euro zou het er nu twintig miljoen euro aan bonussen extra tegenaan willen gooien. Wordt ongetwijfeld vervolgd..

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.