AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘United biedt tussen de 80 en 100 miljoen voor Antony’

Antony speelde afgelopen week weer de sterren van de hemel bij Ajax. En gisteren werd bekend dat Manchester United toch nog een ultieme poging voor hem wil gaan wagen. Wat is het breekpunt bij de Amsterdammers? Ze willen hun sterspeler logischerwijs behouden maar tot hoever willen de Engelsen gaan?

Eerder nam de club van Erik ten Hag verdediger Lisandro Martínez voor maximaal 67 miljoen euro over. Volgens Engelse media zou Ajax een bod tussen de tachtig en de honderd miljoen euro kunnen verwachten de komende dagen.

Antony moet bij Manchester United niet alleen uitkomst bieden voor de dramatische vorm van Jadon Sancho, de komst van de de Braziliaanse dribbelsensatie zou de club in het algemeen ook een positieve boost geven. Na een sterke voorbereiding leek Ten Hag klaar te zijn voor de start van de Premier League, die met nul punten uit twee wedstrijden dramatisch is verlopen.

Aanstaande maandag staat de eerste topper op het programma voor Ten Hag en de zijnen. Het Liverpool van Jürgen Klopp is dan de tegenstander. Hoewel United in de voorbereiding nog won van The Reds, zijn Virgil van Dijk en consorten de grote favoriet en wordt er zelfs gevreesd voor een flinke afstraffing door de rivaal.

Die wedstrijd lijkt sowieso te vroeg te komen voor Antony. Eerst zal Manchester United een akkoord moeten sluiten met Ajax over de transfervoorwaarden. Aangezien de honderd miljoen euro nog niet in de buurt komt van de vermeende 112 miljoen euro die Ajax zou verlangen voor een bliksemvertrek van Antony, lijken er stevige onderhandelingen op het programma te staan. Mocht er een bod van (meer dan) honderd miljoen komen, lijkt Ajax geen andere optie te hebben dan weer een zak geld uit Old Trafford te accepteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.