AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Perr Schuurs bereikt akkoord met nieuwe club’

Perr Schuurs heeft een persoonlijk akkoord bereikt met het Italiaanse Torino. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

Di Marzio schrijft vrijdagavond dat Ajax en Torino nog in onderhandeling zijn. De club uit Turijn zou een bod van negen miljoen euro hebben neergelegd in Amsterdam. Dat bedrag kan met drie tot drieënhalf miljoen euro oplopen aan de hand van bonussen, waar ook een doorverkooppercentage ter sprake is gebracht.

Volgens de transferexpert wil Ajax nog iets meer verdienen aan Schuurs, maar een akkoord tussen beide clubs lonkt. De centrale verdediger uit Limburg moet in Turijn de opvolger worden van Bremer, die naar Juventus is getransfereerd deze zomer. Ajax ziet daarentegen Ahmetcan Kaplan van Trabzonspor als vervanger.

Schuurs verruilde Fortuna Sittard medio 2018 voor Ajax. De Limburger kreeg een jaar om te wennen en mocht daarna aansluiten bij de A-selectie, maar werd nimmer onomstreden. Door de ontwikkeling van Jurriën Timber raakte hij zijn basisplaats weer kwijt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.