AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Club bevestigt: ‘International onderweg naar Ajax’

Jorge Sanchez wordt de nieuwe rechtsback van Ajax. Dit heeft zijn ploeg Club America inmiddels bevestigt. Hij vliegt zondag naar Amsterdam om de medische keuring te ondergaan, zo laat de Mexicaanse topclub weten in een verklaring.

Daarna zullen beide clubs een klap op de deal geven. De Telegraaf schreef vrijdag al dat Ajax zijn gewenste vleugelverdediger te pakken heeft. De Nederlandse kampioen betaalt een transfersom van vijf miljoen euro, plus een half miljoen aan bonussen en een doorverkooppercentage.

Sánchez gaat een contract voor vijf seizoenen tekenen in de Johan Cruijff Arena. Hij moet de concurrentie aangaan met Devyne Rensch, die kritiek kreeg na zijn optreden in de Johan Cruijff Schaal, maar zich zaterdag enigszins herpakte met een treffer tegen Fortuna Sittard (2-3 winst). De twee moeten zich ontfermen over de erfenis van Noussair Mazraoui.

Met Sánchez haalt Ajax een ervaren speler in huis. Hij speelde al 150 duels voor Club América, waarin hij twee keer scoorde en acht assists leverde. Overigens bezit de 21-voudig international ook over de nodige Latijnse ‘grinta’, gezien het feit dat hij ook 25 gele kaarten pakte.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.