AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Trots dat ik in hetzelfde shirt als Zlatan mag spelen (VIDEO)

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Lorenzo Lucca mag zich spits van Ajax noemen. De boomlange aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van het Italiaanse Pisa en de Amsterdammers hebben tevens een optie tot koop op hem. Hij is er trots op dat hetzelfde shirt mag dragen als Zlatan Ibrahimovic ooit deed.

Lucca werd donderdagavond officieel gepresenteerd door Ajax. Tegenover de clubkanalen legt hij uit dat Ibrahimovic een rol speelde in zijn keuze voor de Amsterdammers. “Mijn grootste idool is Zlatan Ibrahimovic”, zegt hij. “Toen ik klein was, keek ik veel video’s van hem. Ik ben trots om het shirt te mogen dragen die hij ooit droeg.”

De kersvers aanwinst weet dat hij nog veel moet doen om hetzelfde te bereiken als de Zweed. “Je kan ons niet vergelijken, misschien alleen qua postuur”, aldus de 2.01 meter lange spits. “Zlatan was een van de beste spitsen in Europa, ik moet nog aan veel aspecten werken.” Dat is Lucca ook zonder meer van plan. “Ik ben hier om hard te werken, iedere dag weer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.