AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat de fout in met aankoop van Jorge Sanchez’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax staat op het punt om zich te versterken met de Mexicaanse rechtsback Jorge Sanchez. Bij de fans van zijn werkgever Club America heerst verbazing. Hij wisselt namelijk goede wedstrijden af met slechte. Ze snappen eigenlijk niets van de interesse van Ajax.

De Mexicanen zijn dan ook niet rouwig om zijn vertrek, een teken aan de wand dat de technische leiding van Ajax op het punt staat een misser te maken. Sánchez zou technisch tekort komen voor het niveau van de Eredivisie. De twijfels over zijn kwaliteiten worden ondersteund door een grote blunder die hij drie jaar geleden maakte. In de finale van de Mexicaanse play-offs om het kampioenschap miste hij de Sánchez de bal volledig en was hij verantwoordelijk voor een tegendoelpunt, waarna niet Club Ámerica, maar Monterrey er met de titel vandoor ging. Deze fout wordt Sánchez door veel supporters nog aangerekend.

In 2019 trok Ajax met Edson Álvarez een voormalig ploeggenoot van Sánchez aan. Ook hij moest in het begin erg wennen aan het niveau en kreeg veel kritiek, maar heeft inmiddels zijn plek in de harten van de Amsterdamse fans veroverd. Voor Sánchez lijkt diezelfde lange weg in het verschiet te liggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.