AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Recordaankoop Ajax zet zich in voor voedselbank: ‘Probeer mijn steentje bij te dragen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax-speler Steven bergwijn zet zich al een aantal jaren in voor goede doelen. Zo ook voor de voedselbank. De recordaankoop van de Amsterdammers vindt het belangrijk om ook buiten het veld zijn steentje bij te dragen.

In een artikel van Ajax Life, waarin de 24-jarige Bergwijn supportersvragen beantwoordt, gaat hij in op zijn activiteiten naast het voetbal. “Ik doe dit sinds 2018 met mijn vader in Almere en Amsterdam. We kwam erachter dat veel kinderen zonder eten naar school gaan. We geven nu maandelijks geld aan de voedselbank om pakketjes te maken voor mensen die dat nodig hebben.”

Bergwijn zelf zat vroeger gelukkig niet in een soortgelijke situatie. “Ik had thuis alles wat ik nodig had en wil niet dat kinderen zonder eten of drinken naar school gaan. Ik probeer mijn steentje bij te dragen, maar weet dat ik niet iedereen kan helpen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.