AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Justin Kluivert voor tien miljoen euro naar Engelse promovendus’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Justin Kluivert is dichtbij een avontuur in de Premier League. Promovendus Fulham heeft namelijk tien miljoen euro over voor de vleugelaanvaller van AS Roma.

Hier maakt de Italiaanse journalist Nicolo Schira melding van. Op Craven Cottage kan hij een verbintenis tekenen voor vijf jaar. Fulham treft onder meer Torino en een aantal Franse clubs af.

Na zijn doorbraak bij Ajax verkaste Kluivert vijf jaar geleden op jonge leeftijd naar Roma. De verwachtingen waren hooggespannen: de Giallorossi hoesten een bedrag van ruim zeventien miljoen op. Een succes werd het nooit in Italië. Na verhuurperiodes bij RB Leipzig en afgelopen seizoen OGC Nice, laat de Conference League-winnaar de buitenspeler nu definitief gaan. Zo kunnen ze in zijn laatste contractjaar nog een transfersom innen. Kluivert kwam niet voor in de plannen van José Mourinho.

De tweevoudig international speelde bij de topclubs 68 officiële duels, waarin hij negen keer scoorde en acht assists gaf. Bij Fulham moet Kluivert Fábio Carvalho doen vergeten. De Portugese uitblinker in het promotiejaar verdiende een toptransfer naar Liverpool.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.