AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lisandro Magallan al in het vliegtuig naar nieuwe wergever’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax-mandekker Lisandro Magallan is hard onderweg naar een nieuwe werkgever. Vermoedelijk wordt zijn transfer naar het Russische CSKA Moskou deze week nog afgerond.

Volgens diverse Russische media zit de Argentijn momenteel al in het vliegtuig richting Moskou, waar hij morgen medisch gekeurd en gepresenteerd kan gaan worden. Vermoedelijk ontvangt Ajax nog een bescheiden transfersom voor Magallán, die ooit acht miljoen euro heeft gekost.

Magallán kwam begin 2019 naar Amsterdam met het oog op de onzekere toekomst van Matthijs de Ligt, maar speelde uiteindelijk maar zeven officiële wedstrijden in Ajax-shirt. De Argentijn werd sindsdien meermaals uitgeleend aan buitenlandse clubs. Vorig seizoen droeg hij het tenue van Anderlecht, dat hem niet permanent in huis haalde.

Deze zomer streek Magallán opnieuw neer in Amsterdam. Trainer Alfred Schreuder liet hem de oefencampagne meedraaien, maar al snel bleek zijn perspectief opnieuw nihil. Om die reden liet Ajax weten dat hij definitief mag vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.