AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Negen miljoen euro neergeteld voor Jorgen Strand Larsen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

FC Groningen heeft een flink bod binnen gekregen voor de Noorse spits Jorgen Strand Larsen. Het Engelse Middlesbrough heeft namelijk negen miljoen euro voor hem over.

Eerder bood Bologna ook al een keer stevig op Strand Larsen, maar de Italianen vingen toen bot. Groningen zou inmiddels intern erg hard twijfelen aan de geboden negen miljoen vanuit Engeland; enerzijds is het een gigantisch bedrag, anderzijds zouden de beleidsbepalers vrezen voor de opvolging omdat de namen op het huidige scoutingslijstje allemaal vooralsnog te gortige salariseisen hebben, zo klinkt het.

Eerder werd Strand Larsen ook al voorzichtig gelinkt aan Feyenoord, maar de Rotterdammers zijn inmiddels niet meer in de race voor de Noor. Santiago Gímenez is immers de nieuwe spits in De Kuip. Nadat ook Ajax werd gefluisterd, vroeg Voetbal International aan Strand Larsen om een voorkeur uit te spreken tussen die twee clubs: die ging uit naar Ajax.

“Je moet de geruchten niet heel serieus nemen. Ik wil me blijven focussen en afwachten wat er gebeurt. Maar als clubs als Ajax en Feyenoord interesse tonen, dan betekent het dat je het goed hebt gedaan. (…) Als het moment goed is, dan zal ik nadenken over een nieuwe stap. Voor nu liggen er geen aanbiedingen op tafel, waarmee ik tevreden ben of waardoor ik denk dat ik ergens anders heen wil”, zei Strand Larsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.