AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat deze maand een paniekaankoop doen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Een paniekaankoop zou lonken bij Ajax. Hier maakt De Telegraaf melding van. Vooral in het doel denken de Amsterdammers aan een verse speler.

De bovengenoemde krant meldt in in ieder geval: “Ajax moet voor 1 september een ingewikkelde knoop doorhakken. De Amsterdamse club was voornemens het drukke seizoen met Jay Gorter (22), Remko Pasveer (38) en Maarten Stekelenburg (39) in te gaan. Maar na het duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV (3-5) zijn er kopzorgen om de keeper. Gorter zag er bij de 1-2 en 2-3 op zijn zachtst gezegd niet goed uit. En dat werpt de vraag op of Ajax deze transferwindow niet alsnog een (internationaal) ervaren doelman moet aantrekken.”

“Na de fouten van Gorter en vanwege de blessuregevoeligheid van Pasveer en Stekelenburg moet dat in elk geval worden overwogen”, vindt journalist Mike Verweij. Pasveer maakte onlangs zijn rentree tegen Shakhtar Donetsk (na 149 dagen) en Stekelenburg heeft de veldtraining inmiddels hervat…

De Telegraaf vervolgt: “Maar toch zullen alle alarmbellen in de Johan Cruijff ArenA afgaan. Er is namelijk geen enkele garantie dat Pasveer en Stekelenburg het hele seizoen fit zullen blijven. Het wordt interessant om te zien of technisch manager Gerry Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar de ongelukkige Gorter zullen sparen, of dat zij net zo meedogenloos te werk zullen gaan als de toenmalige directeur voetbalzaken begin 2019. Op 20 januari verspeelde Ajax tegen SC Heerenveen (4-4) door toedoen van Kostas Lamprou, die de zieke Onana verving, onnodig twee dure punten. Negen dagen later huurde Marc Overmars de boomlange Bruno Varela van Benfica.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.