AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nieuwe spits in aantocht: ‘Brobbey heeft nog veel te bewijzen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Brian Brobbey heeft nog veel te bewijzen in de spits bij Ajax. Deze mening is analist Marciano Vink toegedaan. De Amsterdammers betaalden deze zomer maar liefst negentien miljoen euro voor hem.

“Het gekke is: Brobbey heeft zijn waarde bewezen in de wedstrijden die hij heeft gespeeld voor Ajax, maar we hebben hem nog niet op negentig minuten, week in en week uit, kunnen beoordelen”, zei Vink in de aanloop naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal bij ESPN.

Brobbey, die zaterdagavond op de bank zit, speelde na de winterstop op huurbasis voor Ajax en was belangrijk met goals tegen onder meer PSV, NEC en AZ. Vink: “Op de momenten dat hij er moest staan, stond hij er. Maar ik wil het nog wel zien in een heel seizoen. Het is niet voor niets dat Ajax nog naar een extra spits kijkt.”

Ajax haalde deze zomer al vijf versterkingen naar Amsterdam. “Brobbey, dat was voor Ajax de moeilijkste transfer”, stelt Kenneth Perez. “Dat lijkt me zo moeilijk om over je hart te verkrijgen: negentien miljoen betalen voor een eigen speler, die transfervrij is vertrokken…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.