AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Furieuze Antony boos en teleurgesteld in houding Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Antony is niet te spreken over de handelswijze van Ajax, die hem niet laten verhuizen naar Manchester United. In de podcast The Promised Land spreekt Rob Blanchette uit dat er nog altijd perspectief is.

“Er is op dit moment geen vraagprijs voor de speler, maar natuurlijk schat Ajax hem heel hoog in qua waarde. Volgens mij is dat niet wat de deal uiteindelijk gaat tegenhouden. Het gaat erom wat een speler wil doen om weg te komen bij een voetbalclub”, zo legt de journalist uit.

“Timber wilde blijven en dat is prima, maar aan de andere kant zei Martínez: ‘Nee, ik wil vertrekken bij Ajax en ga naar de Premier League’ en uiteindelijk kwam die deal rond”, zo vervolgt Blanchette zijn verhaal. “Het gaat er nu om of Antony écht wil vertrekken. Wij hebben gehoord dat hij boos en echt teleurgesteld is nu de onderhandelingen niet verder komen. Hij wil graag vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.