AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax slaat werkelijk een fantastische transferslag’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax heeft met de komst van Francisco Conceição een gouden slag geslagen. Dit is de mening van voormalig Ajax-middenvelder Dani. Hij is net als hem een Portugees. Volgens hem heeft de vleugelaanvaller alles in huis om een grote speler te worden.

“Het is een fantastische jonge speler”, vertelt de voormalige Ajacied aan Ajax Life. “Hij is snel en heel sterk in de één-tegen-één. Daarnaast is hij enorm leergierig, een liefhebber en heeft hij een enorm potentieel.”

Dani vervolgt: “Hij komt uit één van de grootste voetbalfamilies van Portugal. Zijn vader is Sergio Conceição, oud-profvoetballer en de huidige trainer van FC Porto. Ook zijn broers voetballen allemaal. Francisco is opgegroeid in een familie met allemaal professionele voetballers. Hij weet wat er van hem verwacht wordt en wat profvoetbal inhoudt.”

De Portugees weet zeker dat zijn jonge landgenoot gaat slagen in onze hoofdstad: “Hij is technisch ongelofelijk goed en altijd een probleem voor de tegenstander. Zijn dribbels en acties zijn van een hoog niveau. Daarnaast is hij snel op korte én lange afstanden, heeft hij een goede mentaliteit en is hij enorm professioneel. Het is belangrijk dat hij zichzelf tijd gunt, vertrouwen krijgt en open staat voor het leerproces.”

“Hij moet zijn niveau vasthouden, doorgroeien en vervolgens de filosofie van Ajax begrijpen en zichzelf in het team gaan spelen”, voorziet Dani de kersverse Ajacied van advies. “Conceição heeft alles om een topspeler te worden en de Ajax-supporters gaan zeker van hem genieten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.