AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Drie inkomende transfer lonken voor Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil zich nog versterken op drie posities. Ze zoeken nog naar een nieuwe rechtsback, een extra middenvelder en een targetman. Het beloofd dus vuurwerk te worden op transfergebied voor de Amsterdammers.

Hier maakt De Telegraaf melding van. Ajax gaf al 85,6 miljoen euro uit aan de transfers van Steven Bergwijn, Owen Wijndal, Brian Brobbey, Calvin Bassey en Francisco Conceiçao. Daartegenover staan 110,8 miljoen aan transferinkomsten. Daar blijft het vermoedelijk niet bij.

Een extra middenvelder is geen overbodige luxe, maar geniet niet de prioriteit. Dat geldt wel voor een extra spits, terwijl de scouts ook op zoek zijn naar een rechtsback die de concurrentie moet aangaan met Devyne Rensch. Volgens De Telegraaf komt Sean Klaiber daar niet voor in aanmerking. Hij mag vertrekken. Santiago Arias werd al aangeboden in de Johan Cruijff Arena. De voormalig PSV’er mag transfervrij vertrekken bij Atlético Madrid. Hoewel de 31-jarige Colombiaan qua salaris niet goedkoop is, wordt hij als ‘interessant’ gezien. Hij kampte de laatste jaren wel met enkele blessures, maar kan goede statistieken overleggen.

Ook lijken er nog enkele uitgaande transfers plaats te gaan vinden. Naast Klaiber en een overbodige speler als Lisandro Magallán, mag Mohamed Daramy verhuurd worden. Club Brugge hoopt op de komst van de linksbuiten. Perr Schuurs mag in principe niet weg, maar Ajax begrijpt dat de Limburger vaker wil spelen. De club wil voor hetzelfde bedrag wel een vervanger kunnen aantrekken. Schuurs lijkt daarom zo’n twaalf miljoen te moeten opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.