AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Luis Suarez maakt zelf zijn nieuwe club bekend via Twitter

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Luis Suarez keert terug naar zijn vaderland Uruguay. Hij gaat daar spelen voor zijn oude liefde Nacional. Dit heeft de aanvaller zelf laten weten via de sociale media.

In 2006 plukte FC Groningen Suárez weg uit Uruguay. Het was het begin van een imposante Europese carrière, die hem bij Ajax, Liverpool, FC Barcelona en Atlético Madrid bracht. In mei werd duidelijk dat Suárez de club uit de Spaanse hoofdstad zou verlaten. De Uruguayaan leek nog niet klaar in Europa, maar kiest er nu toch voor om terug te keren naar zijn thuisland.

Suárez won tijdens zijn carrière in Europa diverse prijzen. Met Ajax won hij de KNVB Beker (2010), met Liverpool de League Cup (2012), met FC Barcelona meerdere landstitel en de Champions League (2015) en met Atlético Madrid werd hij in 2021 ook kampioen van Spanje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.