AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony zet druk op Ajax, maar de Amsterdammers wijken niet’

Manchester United hoopt nog altijd deze transferperiode Antony los te weken van Ajax. Hier maakt journalist Chris Wheeler van The Daily Mail melding van. Maar het standpunt van de Amsterdammers blijft hetzelfde. Zij willen hun sterspeler niet verkopen en anders alleen tegen de absolute hoofdprijs.

De Amsterdammers willen een bedrag van tachtig miljoen euro voor hem hebben, maar Wheeler meldt op dinsdag dat de beide beleidsbepalers flink onder druk worden gezet door het management van de vleugelflitser. Zijn zaakwaarnemers hopen flink wat miljoenen van het genoemde bedrag af te kunnen knibbelen.

Daarnaast stelt de journalist dat de transfer niet afhankelijk is van de toekomst van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster wil vertrekken bij The Red Devils, maar staat nog altijd op de loonlijst op Old Trafford.

‘Transfergoeroe’ Fabrizio Romano laat overigens een iets ander geluid horen. Volgens de Italiaan speelt Ajax namelijk ‘hard ball’ en is er géén onderhandelingsruimte. Het management van Antony kan hoog springen of laag springen, maar het is tachtig miljoen euro of anders niet!

Inmiddels hebben de Amsterdammers de toekomstige vervanger van de international van Brazilië al binnen. Gisteren werd Francisco Conceição (FC Porto) namelijk gepresenteerd. Zijn komst betekent echter allerminst dat Antony nu mag vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.