AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-spits keert na 5 jaar terug in de Eredivisie’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Richairo Zivkovic keert na vijf seizoenen weer terug in de Eredivisie. De pas 25-jarige spits gaat een contract tekenen bij FC Emmen. Hier maakt Voetbal International melding van.

Emmen was eerder deze zomer in de markt voor Bas Dost, maar hij koos voor een overstap naar FC Utrecht. Zivkovic werd vervolgens een serieuze optie in Drenthe. Inmiddels is zijn doorlopende contract bij Rode Ster Belgrado ontbonden en is er een akkoord bereikt over een transfervrije overstap naar de Emmenaren.

In Emmen krijgt Zivkovic opnieuw te maken met Dick Lukkien, met wie hij eerder samenwerkte bij FC Groningen. Bij die club begon hij zijn profcarrière. Nadien speelde hij voor Ajax, Willem II en FC Utrecht alvorens de spits koos voor een buitenlands avontuur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.