AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax laat Mohamed Ihattaren niet vallen

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Door bedreigingen in intimidaties is Mohamed Ihattaren momenteel niet aanwezig bij Ajax nu ze op trainingskamp zijn in Oostenrijk. Toch zijn de Amsterdammers niet van plan om het toptalent te laten vallen in deze tijd.

Oefenmeester Alfred Schreuder vertelt aan Voetbal International: “Het enige wat ik weet, is dat de club contact met hem heeft. Nu was hij niet fit genoeg (dat was ook de officiële lezing van Ajax, red.) om mee te gaan.”

“Wanneer hij terugkeert, weet ik echt niet”, aldus de trainer. “We gaan er met z’n allen van uit dat hij wel terugkeert. Dat hopen we ook. Het is een cliché, maar je weet nooit wat er gebeurt in het leven. Hij heeft van Ajax een trainingsprogramma voor thuis.”

De Telegraaf meldde eerder over het ‘gedoe’ rond Ihattaren: “Rond Ihattaren gonst het inmiddels van de geruchten. De aanvaller is al een week afwezig en reist niet met de Amsterdammers naar het trainingskamp in Oostenrijk. Dat heeft niks met een terugval of een gebrek aan discipline te maken. Ihattaren heeft volgens diverse bronnen binnen Ajax last van intimidatie en bedreigingen, die niet uit de hoek van fans komen, en krijgt de rust en de tijd om een aantal zaken in de privésfeer te regelen. Alfred Schreuder is bij hem langs geweest om hem te steunen. De club denkt mee aan oplossingen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.