AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-bankzitter heeft de clubs voor het uitkiezen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Er is volop belangstelling vanuit de Italiaanse Serie A voor Ajax-mandekker Perr Schuurs. Eerder werd bekend dat Fiorentina hem graag wil overnemen van de Amsterdammers maar er zijn nog meer clubs uit de competitie die dingen naar zijn handtekening. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzio melding van.

Zo zouden Torino en Bologna ook voor hem in de markt zijn. Zij zouden echter minder concreet zijn dan Fiorentina. La Viola heeft Schuurs geïdentificeerd als vervanger van Nikola Milenkovic, die in de belangstelling staat van Internazionale.

Schuurs zou volgens de Italiaanse berichtgeving voor een transfersom van tien à elf miljoen euro op te halen zijn bij Ajax. Maar of de Amsterdammers willen meewerken aan een vertrek van de verdediger, is nog maar de vraag. Schuurs is in principe de stand-in van Jurriën Timber, die dit seizoen samen met de van Rangers overgekomen Calvin Bassey het centrale duo moet vormen.

Schuurs vindt de tijd rijp om wekelijks aan spelen toe te komen. Bij Ajax lijkt die kans op dit moment echter niet groot. “We zullen de aankomende weken gaan kijken en gesprekken gaan voeren over wat het beste voor mij is en wat Ajax wil. Ik heb natuurlijk met de trainer gesproken. Het is niet voor niets dat Ajax me totaal niet wil laten gaan. Op dit moment heb ik er vertrouwen in en moet ik laten zien wat ik kan. Meer kan ik niet doen”, zei Schuurs onlangs tegen Ziggo Sport.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.