AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Recordaankoop Ajax: ‘Speelde altijd met deze Ajacied op de playstation’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Klaas-Jan Huntelaar speelde een belangrijke rol in de komst van Calvin Bassey naar Ajax. De nieuwe mandekker spreekt vol bewondering over de voormalige topspits van de Amsterdammers en huidig technisch directeur.

Bassey sprak in de aanloop naar zijn Ajax-transfer vaak met Huntelaar. “Ik speelde met hem op de PlayStation”, lacht hij tegenover Ajax TV. “Het geeft een geweldig gevoel dat iemand die zelf zo’n grootheid was jou vertelt interesse in jou te hebben.”

“We hebben het over tactiek gehad, over voetbal, ik vroeg hem naar zijn carrière, hoe de overgang na het voetballen hem beviel. Ik merkte hoeveel liefde hij heeft voor de club. Hij komt steeds terug bij Ajax. Dat betekent dat het een soort familie is en daarom bij zoveel mensen in het hart zit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.