AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax probeert zo goed mogelijk te zorgen voor Ihattaren

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De situatie rondom Mohamed Ihattaren is momenteel nog onduidelijk te noemen. Technisch directeur Gerry Hamstra kan nog niet zeggen of de creatieve speler voor het begin van het seizoen zal aansluiten bij de selectie van de Amsterdammers.

“Als club zijn we in contact met hem, maar dat is iets in de privésfeer”, laat Hamstra vanuit het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk optekenen door het Algemeen Dagblad. “We willen hem graag zo goed mogelijk helpen. Voor de rest is het lastig om er iets over te zeggen. Of hij in deze voorbereiding nog aansluit, weet ik ook niet.”

Zondag bleek dat Ihattaren last heeft van bedreigingen en intimidaties. Dat is de reden voor zijn afwezigheid in de oefenwedstrijden tegen Lokomotiva Zagreb (3-0), KAS Eupen (1-1) en Red Bull Salzburg (3-2). De intimidatie zou niet uit de hoek van supporters komen. Uit welke hoek wel, is onduidelijk. Ajax geeft Ihattaren de tijd en rust om zaken in de privésfeer te regelen en trainer Alfred Schreuder zocht hem vorige week thuis op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.