AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax laat grote spelers niet langer meer vertrekken’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax is niet van plan om dan maar ook één basisspeler te laten vertrekken. Dit weet technisch directeur Gerry Hamstra te melden in een groot interview met Voetbal International.

De technisch manager wil er alles aan doen om de huidige groep bij elkaar te houden. “Ik ga ervan uit dat er van deze kern niemand meer vertrekt. Natuurlijk kan je nooit nooit zeggen, dat heb ik inmiddels ook wel geleerd. Maar we hebben het er ook met de spelers over, voeren gesprekken. Ook met spelers die mogelijk een vertrekwens hebben.”

Onder andere Antony staat in de belangstelling van grote Europese verenigingen. “Dat er aan spelers van Ajax wordt getrokken, dat is logisch”, stelt Hamstra. “Er staat kapitaal op het veld. En het zijn allemaal jongens die zichzelf bij ons hebben doorontwikkeld. Daar zetten we ook altijd op in, en dat is nu niet anders met jongens als Bergwijn, Wijndal en Bassey.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.