AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Luis Suarez solliciteert als noodverband bij deze club’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Luis Suarez zou zichzelf hebben aangeboden bij Borussia Dortmund om als noodverband te dienen voor Sebastien Haller. Volgens het medium El Mundo Deportivo wil Suarez graag in Europa blijven voetballen.

Dat zou normaal gesproken geen probleem zijn zou je zeggen, maar de spits zit nog altijd zonder club. Zijn zaakwaarnemers hebben hem daarom aangeboden bij de vice-kampioen van de Bundesliga.

Suárez wil graag op het hoogste niveau blijven voetballen omdat het WK in Qatar voor de deur staat. Nacional, een club uit zijn geboorteland, kreeg daarom nul op het rekest, iets wat ook gold voor het Argentijnse River Plate. Daarnaast zou hij in Europa aanbiedingen uit Spanje, Italië en Nederland hebben afgeslagen.

Een uitstapje naar Dortmund zou El Pistoléro in ieder geval wel zien zitten. Het zou de ideale oplossing zijn om de afwezigheid van Haller tijdelijk op te vangen. Hoe lang de Ivoriaan uit de roulatie is, is nog onbekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.