AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Calvin Bassey vandaag gepresenteerd bij Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De verwachting is dat Calvin Bassey vandaag zal worden gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Ajax. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. De Amsterdammers betalen zón 22 miljoen euro voor hem aan zijn werkgever Rangers FC.

Via bonussen kan het bedrag nog eens oplopen, alhoewel niet duidelijk wordt waar de bonussen precies uit bestaan. Daarnaast heeft de club van manager Giovanni van Bronckhorst een doorverkooppercentage van tien procent bedongen op Bassey.

In Amsterdam ligt een vijfjarig contract klaar voor de zesvoudig Nigeriaans international. Het afgelopen half jaar was de centrumverdediger onbetwist bassispeler bij Rangers FC. Met die club werd de Europa League-finale bereikt en de Schotse beker gewonnen. In 2020 werd Bassey nog transfervrij weggeplukt uit de jeugdopleiding van Leicester City.

Met de komst van Bassey anticipeert Ajax op het vertrek van Lisandro Martínez naar Manchester United. Romano weet dat de deal woensdag nog wereldkundig wordt gemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.