AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘PSV is totaal niet blij met Ajax-afspraak op 30 juli’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Binnenkort staat de Johan Cruijff Schaal weer op het programma en net als vorig jaar spelen Ajax en PSV tegen elkaar. In Eindhoven is men totaal niet blij met deze wedstrijd.

De Telegraaf schrijft na de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven: “Alleen Ibrahim Sangaré, wat later teruggekeerd van het zomerreces, stond aan de aftrap bij het duel dat in een 5-0 overwinning eindigde. Het leek wel of de Eindhovense club daarmee een statement af wilde geven.”

“Bij PSV zitten ze met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 30 juli in hun maag”, zo weet de krant. “Drie dagen later is immers de cruciale uitwedstrijd tegen AS Monaco om een plek in de play-offs voor de groepsfase van de Champions League. Die is door de UEFA op dinsdag 2 augustus vastgesteld. Daar wil de Eindhovense club zich helemaal op richten, maar zich tevens laten gelden in het prestigeduel.”

Daar voegt De Telegraaf aan toe: “PSV is niet blij dat de twee wedstrijden elkaar zo snel opvolgen. Voormalig trainer Roger Schmidt maakte er vorig seizoen geen probleem van. Drie dagen na de 0-4 overwinning op Ajax in de Johan Cruijffschaal moest PSV in Denemarken tegen Midtjylland aantreden. De situatie was wel anders. De Eindhovense club ging er heen om een 3-0 voorsprong te verdedigen en slaagde glansrijk.”

One thought on “‘PSV is totaal niet blij met Ajax-afspraak op 30 juli’

  1. Leo stolk says:

    Blijven jullie toch lekker thuis

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.