AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereikt akkoord over uitgaande miljoenentransfer’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het ziet ernaar uit dat Ajax deze zomer afscheid gaat nemen van Nicolas Tagaliafico. De Amsterdammers hebben namelijk een akkoord bereikt met het Franse Olympique Lyon.

Journalist César Luis Merlo heeft vernomen dat Ajax akkoord is gegaan met een aanbod van vier miljoen euro. Dat is niet geheel verrassend, aangezien er na de afgeketste wintertransfer al een dergelijke afspraak werd gemaakt met de Argentijnse linksback. Die afspraak is door de huidige clubleiding dus overgenomen.

Merlo benadrukt dat een overstap van Tagliafico nog niet rond is. De vleugelverdediger heeft zelf namelijk nog geen definitieve beslissing genomen. Volgens eerdere berichten hoopt hij op een grotere club dan Lyon dan wel een grotere competitie dan de Ligue 1.

Toch is er een reëel scenario dat Tagliafico naar Lyon verkast. De Franse club van Peter Bosz is momenteel het meest concreet en de verdediger wil graag een volgende stap maken. In Lyon ligt een driejarig contract voor hem klaar, mits hij ‘ja’ zegt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.