AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Toby Alderweireld absolute grootverdiener bij Royal Antwerp

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Toby Alderweireld heeft Vincent Janssen afgelost als grootverdiener bij Royal Antwerp. Er was al lange sprake van dat Alderweireld een transfer zou maken naar de ambitieuze Belgische club. Antwerp moest voor de komst van de 121-voudig international wel ver gaan, gezien het enorme salaris dat hij opstreek bij Al Duhail.

Het Gazet van Antwerpen meldt dan ook dat Alderweireld bij Antwerp een megasalaris gaat opstrijken van ongeveer vijf miljoen euro bruto per jaar.

Naast het enorme jaarsalaris moest The Great Old ook nog vier miljoen euro overmaken naar Al Duhail. Alderweireld is door zijn komst naar Antwerp direct de beste betaalde speler van de Jupiler Pro League, waar Janssen die titel eerst nog in bezit had. Ook de aanvaller tekende voor een vorstelijk salaris van 2,5 miljoen euro netto bij Antwerp. De spits kwam voor 5,5 miljoen euro over van het Mexicaanse Monterrey.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.