AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nieuwe Ajax-winger gaat maar liefst 55 keer meer verdienen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax is dichtbij het aantrekken van de Portugese vleugelaanvaller Francisco Conceição. Hij wil graag verkassen naar Amsterdam en dat zal hem geen windeieren leggen. Hij gaat er namelijk qua salaris enorm op vooruit.

Door een clausule in zijn contract hoeven de Amsterdammers ‘slechts’ vijf miljoen euro te betalen voor de diensten van de aanvaller, die wordt gezien als potentiële opvolger van Antony. De negentienjarige aanvaller heeft bij FC Porto een contract getekend toen hij minderjarig was en dat is de laatste jaren niet opgewaardeerd. A Bola weet dat de aanvaller per maand netto tweeduizend euro verdiende.

In Amsterdam wordt zijn salaris meer dan 55x zo hoog, meldt het Portugese medium. De aanvaller gaat naar verluidt 1,35 miljoen euro per jaar verdienen in de hoofdstad. Ajax gaat de buitenspeler, die al op het vliegtuig naar Nederland gestapt zou zijn, voor vijf jaar vastleggen. De medische keuring zou hij al deels achter de rug hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.