AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax strijd met Juventus en Spurs om Memphis Depay’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De kans is groot dat Memphis Depay deze zomer inzet op een transfer bij FC Barcelona. Ajax is één van de clubs die zijn situatie goed in de gaten houd alleen zijn ze niet de enige die azen op zijn signatuur.

Volgens het Spaanse medium SPORT is het in de Johan Cruijff ArenA namelijk een droom om met zoveel mogelijk Nederlanders aan te treden. De in het Camp Nou overbodige Memphis zou dus ook op het lijstje van trainer Alfred Schreuder staan. Steven Bergwijn liet in gesprek met De Telegraaf het wel te zien zitten om ook in het shirt van Ajax samen te spelen met zijn goede vriend.

Mocht Ajax daadwerkelijk een poging gaan wagen voor Memphis, dan is er flinke concurrentie. Vanuit de Serie A wordt de situatie van Memphis immers nauwlettend in de gaten gehouden door Juventus en AS Roma. Daarnaast kan Memphis misschien ook terugkeren naar de Premier League. De ex-speler van Manchester United wordt ook genoemd als versterking voor Tottenham Hotspur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.