AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Christian Eriksen tekent voor drie jaar bij Manchester United

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Manchester United heeft zich officieel versterkt met Christian Eriksen. De Deense middenvelder heeft er een een driejarig contract ondertekend.

Op de officiële clubsite van zijn werkgever komt de technicus aan het woord: “Manchester United is een speciale club en ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb het voorrecht gehad om vaak op Old Trafford te spelen, maar om dat in het rode shirt van United te doen, zal een geweldig gevoel zijn.’ De spelmaker kijkt ook uit naar de samenwerking met Ten Hag, zo vertelt hij: ‘Ik heb het werk van Erik bij Ajax gezien en weet hoe gedetailleerd de voorbereiding van zijn staf altijd is. Het is duidelijk dat hij een fantastische coach is.”

“Nu ik met Ten Hag heb gesproken en meer te weten ben gekomen over zijn visie en de manier waarop hij wil spelen, ben ik nog enthousiaster over de toekomst”, gaat de nummer tien verder. “Ik heb nog steeds grote ambities en kan nog veel bereiken. Dit is de perfecte plek om mijn reis voort te zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.