AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Arsenal voelt zich in de maling genomen door Ajax

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Arsenal is niet blij met Ajax. Ze hebben het gevoel te zijn gebruikt in de Lisandro Martinez-transfer. Hij staat voor een transfer naar Manchester United terwijl Arsenal ook voor hem in de markt was.

Arsenal meldde zich deze zomer officieel voor Martínez. Na een aantal biedingen verscheen ook Manchester United op het strijdtoneel en die club heeft inmiddels een doorbraak gerealiseerd. De Argentijnse verdediger staat op het punt om voor 55 miljoen euro te worden doorverkocht.

The Daily Express meldt donderdagavond dat Arsenal helemaal niet betrokken wilde worden in een transferoorlog. Datzelfde geldt voor de strijd om Raphinha, die nu van Leeds United naar FC Barcelona lijkt te vertrekken. The Gunners hebben de indruk dat de verkopende clubs de Arsenal-interesse hebben gebruikt om andere clubs tot hogere transferprijzen te bewegen.

Arsenal was daadwerkelijk in Martínez geïnteresseerd. Echter, bedragen van deze orde waren voor de Londenaren geen optie. Martínez heeft Arsenal uiteindelijk zelf afgezegd, maar de kans op een doorbraak was anders ook al heel klein.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.