AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldt zich bij Gremio voor middenvelder Gabriel Silva’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax heeft een speler van het Braziliaanse Gremio. Het gaat om de negentienjarige middenvelder Gabriel Silva. Hier maakt het medium TMW melding van. Hij heeft daar nog een contract tot medio 2025.

Er is nog geen officieel bod neergelegd voor Gabriel Silva Azevedo Figueredo, zoals hij volledig heet. Wel zou Ajax evenals AC Milan informatie hebben ingewonnen over de getalenteerde middenvelder. Na positieve rapporten zouden zij allebei overwegen om door te pakken, zo meldt TMW.

Silva is nog niet doorgebroken bij Grêmio, waar hij nog onderdeel uitmaakt van de Onder 20-selectie. Het is nu maar de vraag of die doorbraak er komt. Ajax en Milan hebben allebei de hoop dat de middenvelder al eerder de overstap maakt naar Europa.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.