AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax weigert om volgende mandekker te laten verkassen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Lisandro Martinez en Nicolas Tagliafico staan op het punt om Ajax te verlaten en daarom willen de Amsterdammers niet meer verdedigers laten gaan. Ze zullen dan ook gaan liggen voor een mogelijk vertrek van Perr Schuurs.

De Limburger wil zelf graag een transfer maken omdat hij in Amsterdam amper aan spelen komt. Er is genoeg interesse vanuit meerdere Europese topcompetities. Maar, zo weet het Algemeen Dagblad: “Afgelopen week heeft hij echter andermaal te horen gekregen dat hij voorlopig niet in aanmerking komt voor een transfer.”

Schuurs is rechtsbenig en lijkt daarom niet de opvolger van Martínez te gaan worden. Jurriën Timber wees Manchester United al af en gaat ‘gewoon’ blijven, waardoor opnieuw een jaar op de bank dreigt voor Schuurs. Toch wil Ajax hem behouden.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.