AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax legt 30 miljoen euro neer voor opvolger Lisandro Martinez’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax staat op het punt om Lisandro Martinez te verkopen aan Manchester United en zijn vervanger hebben ze in de persoon van Calvin Bassey al in het vizier. De Nigeriaanse mandekker van het Schotse Rangers FC moet alleen wel de hoofdprijs kosten.

The Daily Mail weet te melden dat ze een transfersom van maar liefst dertig miljoen euro voor hem willen hebben. Dat zou betekenen dat Ajax na de recordtransfer van Steven Bergwijn (32) de op één na hoogste investering ooit moet doen.

Vanuit Engelse media klinkt nochtans het nieuws dat Ajax zéér geïnteresseerd in Bassey. De Nigeriaanse Rangers-verdediger zou zelfs al zijn bestempeld als dé opvolger van Martínez, die de Amsterdammers zo’n 55 miljoen euro oplevert deze zomer.

Er is wel serieuze concurrentie vanuit de Premier League. Brighton & Hove Albion zou net als Ajax al een bod hebben neergelegd, maar volgens de Britse krant zou daar vanuit Rangers afwijzend op zijn gereageerd. Ook Aston Villa zou geïnteresseerd zijn in Bassey.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.