AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United komt met laatste bod op Lisandro Martinez’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Lisandro Martinez zou op het punt staan om naar Manchester United te vertrekken. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Het Engelse medium The Telegraph schrijft dat de club van manager Erik ten Hag een ‘final offer’ van 55 miljoen gaat uitbrengen.

Het is geen geheim dat Martínez zijn zinnen heeft gezet op een move naar de Premier League. Inmiddels heeft Ajax dat geaccepteerd en mag de Argentijn voor het gevraagde bedrag vertrekken, weet The Times. De Amsterdammers zouden zich al oriënteren op een vervanger. Mykola Matvienko (Shakhtar Donetsk) wordt genoemd.

Het eveneens geïnteresseerde Arsenal gelooft niet meer in de komst van Martínez. Voor Ten Hag is hij de ideale aanwinst, omdat de 24-jarige international als centrale verdediger, linksback en verdedigende middenvelder uit de voeten kan. In de gewonnen oefenwedstrijd tegen Liverpool (4-0) was Ten Hag genoodzaakt om linksback Alex Telles centraal te zetten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.