AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘United mag Antony hebben voor de som van tachtig miljoen euro’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax is niet van plan om haar sterspeler Antony deze zomer van de hand te doen maar als er een bedrag van tachtig miljoen euro op tafel komt dan zullen ze wel moeten. Manchester United wil hem graag overnemen van de Amsterdammers maar volgens The Sun zijn ze niet blij met het shockerende bedrag dat ze voor hem vragen.

Op Old Trafford zou men het heel erg jammer vinden dat Ajax het zo hard speelt, omdat Antony zich naar verluidt heel erg graag bij de selectie van (zijn oude) oefenmeester Erik ten Hag wil voegen. The Red Devils kunnen echter geen tachtig miljoen euro betalen, des te meer omdat ze ook nog andere targets hebben, zoals bijvoorbeeld Lisandro Martínez.

Ajax-coach Alfred Schreuder zei onlangs over de toekomst van Jurriën Timber: “Ik wil graag met hem samenwerken en hij kijkt daar ook naar uit, heeft hij aangegeven. Over een transfer is niet gesproken. Hij is een Ajax-speler en ik ga er vanuit dat ik met hem ga werken. Datzelfde geldt voor Lisandro Martínez en Antony. Voor een nieuwe trainer zijn dit heel bijzondere spelers om mee te werken.”

Toch lijkt het er sterk op dat Martínez de Johan Cruijff ArenA gaat verlaten. Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij willen de Amsterdammers 55 à zestig miljoen euro voor hem incasseren, maar dat gaat vermoedelijk wel lukken. United is momenteel favoriet voor zijn handtekening!

One thought on “‘United mag Antony hebben voor de som van tachtig miljoen euro’

  1. het is gek als er spelers buiten ajax verkocht worden klagen ze niet over bedrag als ajax een keer een speler verkoopt willen ze nooit zo veel geven voor vaak betere spelers

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.