AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

STUNT OVERMARS: ‘Antwerp bereikt akkoord met Toby Alderweireld’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het Royal Antwerp FC van technisch directeur Marc Overmars heeft een mondeling akkoord bereikt met mandekker Toby Alderweireld. Ze melden op de clubwebsite: “Royal Antwerp FC, Al-Duhail SC en Toby Alderweireld hebben een mondeling akkoord bereikt over de definitieve transfer van de Rode Duivel naar RAFC. Hij kan straks voor drie seizoenen tekenen op de Bosuil.”

“Het administratieve proces is opgestart en zal nog enkele dagen in beslag nemen. Het doel is om zo snel als mogelijk de overgang te kunnen afronden en medische en fysieke testen te kunnen inplannen. We hopen Toby snel op het oefenveld te zien, om hem nadien ook officieel en uitgebreid voor te stellen”, aldus The Great Old tot slot.

De 33-jarige Alderweireld speelde in het verleden ook al voor Ajax, Atlético Madrid, Southampton, Tottenham Hotspur en sinds juli 2021 Al-Duhail uit Qatar. Die club betaalde destijds nog zo’n dertien miljoen euro voor hem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.