AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zilvervloot vaart binnen bij Ajax door biedingsoorlog’

Zowel Manchester United als Arsenal willen ver gaan voor de handtekening van Lisandro Martinez. Zo zou United al een bod van vijftig miljoen euro hebben neergelegd bij Ajax dat de Amsterdammers niet hebben geaccepteerd.

De krant schrijft namelijk dat H2 (Klaas Jan Huntelaar en Gerry Hamstra) op een heuse biedingsoorlog hoopt. Arsenal heeft immers ook al een paar keer op de multifunctionele Argentijn geboden en in de Johan Cruijff ArenA zou men ervan uitgaan dat The Gunners zich niet zomaar gewonnen geven. Mogelijk valt er dus méér dan vijftig miljoen te verdienen aan Martínez.

Het Algemeen Dagblad meldde gisteren: “Erik ten Hag en Manchester United gaan vol voor de komst van Lisandro Martínez. The Red Devils hebben een verhoogd bod in Amsterdam neergelegd: vijftig miljoen euro inclusief bonussen.”

Het medium vervolgde: “Manchester United heeft, net als Arsenal, al langere tijd een oogje op Martínez. Vorige week werd er voor het eerst een bod in Amsterdam neergelegd. Dat bod, zo’n 45 miljoen euro, was niet voldoende voor Ajax. Na het kwijtraken van Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller wil de landskampioen namelijk alleen nog spelers verkopen bij aanbiedingen die niet te weigeren zijn.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.