AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nice wil uitpakken met miljoenen-middenvelder van Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het Franse Nice heeft zich bij Ajax gemeld voor middenvelder Mohamed Kudus. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van.

Nice raakte deze week plotseling sportief directeur Julien Fournier kwijt, maar blijft desalniettemin actief op de transfermarkt. De Ligue 1-club zou nadrukkelijk naar Kudus kijken als aanwinst. Naar verluidt is de Ghanese middenvelder voor ‘slechts’ twaalf miljoen euro op te halen uit Amsterdam.

Kudus ligt nog tot medio 2025 vast bij Ajax, dat hem in 2020 voor negen miljoen euro kocht. De middenvelder veroverde meteen een basisplaats, maar werd daarna geteisterd door blessureleed. Vorig seizoen kwam hij daardoor niet verder dan twintig officiële wedstrijden (één doelpunt, één assist).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.