AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Geheime ontmoeting tussen Bayern en Juventus over Matthijs de Ligt’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Bayern Munchen heeft een geheime ontmoeting gehad met Juventus om te praten over een transfer van Matthijs de Ligt. Dit weet het Duitse medium BILD te melden.

Bayern is dusdanig concreet dat het management van De Ligt besloten heeft om niet langer met Chelsea te onderhandelen. The Blues zijn weliswaar ook concreet geïnteresseerd, maar de voorkeur van de verdediger ligt duidelijk in München. Voorlopig wachten ze derhalve af of de beide topclubs eruit kunnen komen.

Daarvoor zal Bayern wel een concreet eerste bod moeten doen, waarover is gesproken tijdens het ‘geheimtreffen’, zoals het Duitse medium de ontmoeting beschrijft. Hasan Salihamidzic, voorzitter sport van de kampioen van de Bundesliga, vloog woensdag naar Turijn om verkennende gesprekken te voeren over de transfer. Bayern-trainer Julian Nagelsmann is op zoek naar een absolute leider voor de achterhoede en acht De Ligt geschikter dan Gleison Bremer (25) en Kalidou Koulibaly (31).

In de Duitse media heeft Rafael van der Vaart zich al uitgesproken over de transfer van De Ligt. Volgens hem zou een overgang naar Bayern München ideaal zijn. “Het zou een perfecte stap zijn. Matthijs is een perfecte speler voor Bayern. Goed aan de bal, jong en nu al een topverdediger en een fijn mens”, vindt de voormalig middenvelder tegenover SPORT1. “Het binnenhalen van Mané en De Ligt is een indrukwekkend statement richting de rest van Europa en de Bundesliga.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.