AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREKEND: ‘Ajax bereikt akkoord met Olympique Lyon’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax heeft een akkoord bereikt met het Franse Olympique Lyon over de transfer van Nicolas Tagliafico. Hier maakt het medium L’Equipe zojuist melding van.

Trainer Peter Bosz wilde Tagliafico naar Frankrijk halen nadat zijn club op het laatste moment door Manchester United werd afgetroefd voor Tyrell Malacia. In Lyon moet Tagliafico de naar Engeland teruggekeerde huurling Emerson op gaan volgen als linksback.

Bij Ajax is Tagliafico al een tijdje op een zijspoor geraakt. Hij verloor zijn basisplaats aan Daley Blind, volgend seizoen is Owen Wijndal de linksachter van dienst in Amsterdam. Volgens L’Equipe moet Tagliafico zelf wel nog tot een akkoord komen met Lyon, maar omdat de Argentijn graag wil lijkt dat geen probleem te worden.

Tagliafico kon ook naar Brighton & Hove Albion, maar mogelijk ziet hij een samenwerking met Peter Bosz in Lyon veel meer zitten. Met de transfer is vermoedelijk een bedrag van zo’n vier miljoen euro gemoeid.

2 thoughts on “BREKEND: ‘Ajax bereikt akkoord met Olympique Lyon’

  1. GEFELICITEERD NICO,
    Ik zal je keihard gaan missen..
    Heel veel geluk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.