AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax betaalt 30 miljoen euro vast voor Steven Bergwijn’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax en Tottenham Hotspur zijn dan eindelijk tot een akkoord gekomen voor de transfer van Steven Bergwijn. De Amsterdammers betalen een som van dertig miljoen euro vast wat met bonussen kan oplopen tot 32,5 miljoen euro. Ze maken hiermee gehakt van het oude transferrecord. Ze betaalden toen 22,5 miljoen voor Sebastien Haller.

De Britse kwaliteitskrant The Guardian schrijft dat Bergwijn woensdag zijn medische keuring ondergaat. Ajax had de Oranje-international al langdurig in het vizier, maar het hoge prijskaartje bleek lange tijd een obstakel. In januari mislukte de deal om die reden en deze zomer duurde het ook enige tijd voordat beide clubs het eindelijk eens werden.

Bergwijn heeft zelf al geruime tijd een akkoord met Ajax. Dankzij het bestuurlijke akkoord kan de aanvaller de deal nu afronden, waardoor hij een grote kans maakt om als basisspeler het WK in Qatar tegemoet te gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.