AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DONE DEAL! Steven Bergwijn voor 32,5 miljoen euro naar Ajax

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De transfer van Steven Bergwijn naar Ajax is dan eindelijk rond. Voetbal International weet vanavond te melden dat clubs schriftelijk akkoord zijn over een overgang. Ze waren het mondeling al eens, maar beide clubs werden het niet meteen eens over de schriftelijke afspraken. Dat is nu dus alsnog gelukt. Naar verluidt tekent Bergwijn voor vijf jaar bij de Amsterdammers, die een recordbedrag van 32,5 miljoen euro neertellen voor de Oranje-international.

VI bericht: “Ajax was met Tottenham Hotspur al geruime tijd in de slag om een overgang van Bergwijn mogelijk te maken. De landskampioen dacht aanvankelijk aan een transfersom van 25 miljoen euro, maar Spurs zette in op minimaal dertig miljoen euro, een soortgelijk bedrag (31 miljoen) dat de club in januari 2020 voor Bergwijn aan PSV betaalde.”

Uiteindelijk zijn Ajax en Spurs het dus eens geworden over een deal van 32,5 miljoen euro. Dat is tien miljoen euro meer dan de oude recorddeal van Sébastien Haller, die voor 22,5 miljoen euro werd ingelijfd. Naar verwachting ondergaat Bergwijn woensdag de medische keuring in aanloop naar de afronding van deze deal.

One thought on “DONE DEAL! Steven Bergwijn voor 32,5 miljoen euro naar Ajax

  1. Welkom stevie bij de mooiste en beroemste voetbalclub van Nederland
    AJAX AMSTERDAM.
    na orjanje Neerlands trots.
    AJAXFORRrrrrrEEEEEEEVVVVVVEEEEER
    VOETBAL HOOFDSTAD VAN NEDERLAND.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.