AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax twijfelt hevig over komst van dure Brian Brobbey’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil zich graag versterken met Brian Brobbey maar zijn club Leipzig vraagt maar liefst 25 miljoen euro voor hem. En dat is wat de Amsterdammers stevig aan het twijfelen brengt. Ze gingen uit van een som van vijftien miljoen euro en daarom kijken ze nu rond naar alternatieven.

Freek Jansen, clubwatcher van Ajax en hoofdredacteur van Voetbal International, stelt bij Voetbalpraat dat de onderhandelingen over de spits wat moeizamer gaan. “Dat heeft met het opvallende verhaal te maken. Sowieso is het een krankzinnig verhaal, dat een zelfopgeleide speler gratis weggaat, heimwee krijgt en dat je er dan flink voor moet betalen.”

Volgens Janssen kan het wel eens een lastige kwestie worden. “Ajax ging ervan uit dat het vijftien miljoen was, totdat ze hoorden dat Leipzig 25 miljoen euro wil. Dat spel moet zich nu weer gaan uitbetalen.” De voetbaljournalist laat weten dat Ajax wel kijkt naar de toekomstige transferwaarde van Brobbey, maar toch twijfelt over het betalen van zo’n hoge transfersom omdat het ook niet weet of Brobbey blijft presteren in Amsterdam. ” Ajax kijkt naar de alternatieven voor dat bedrag.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.