AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘United wil deze week nog Lisandro Martinez-transfer afronden’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Manchester United wil deze week nog Lisandro Martinez overnemen van Ajax. Dit weet De Telegraaf te melden. De Amsterdammers zouden bereid zijn om hem tegen de juiste prijs te laten gaan.

Het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar was zaterdag in Londen om met de Mancunians te praten over een definitieve transfer. Volgens de ochtendkrant had de Engelse grootmacht eerder op die dag een bod neergelegd van 41 miljoen euro plus vier miljoen aan bonussen. De Amsterdammers willen echter graag een transfersom van vijftig miljoen ontvangen voor de verdediger.

Overigens was ook Arsenal serieus geïnteresseerd in de Argentijn, maar lijken de Londenaren naast de komst van de centrumverdediger te grijpen. Naar verluidt zouden The Gunners ook een bod van dik veertig miljoen hebben neergelegd, maar lijkt Martínez een voorkeur te hebben voor een overgang naar United. De verdediger heeft bij Ajax aangegeven open te staan voor een transfer naar de Premier League en hoopt dat de Amsterdamse clubleiding daar aan mee wil werken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.