AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Matthijs de Ligt gaat tekenen bij Bayern Munchen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Matthijs de Ligt heeft zijn zinnen gezet op een zomerse transfer naar Bayern Munchen. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sports melding van. Na drie seizoenen bij Juventus zou de mandekker wel toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

De afgelopen weken werd Chelsea als topkandidaat betiteld. De Londenaren zijn serieus geïnteresseerd en de Oranje-international is op de hoogte van deze interesse, maar zelf hoopt hij zijn loopbaan voort te zetten in het shirt van Bayern München.

Juventus sluit een vertrek van De Ligt niet uit. De Italiaanse topclub wil deze zomer meewerken, maar hoopt daarbij op een transfersom van tachtig miljoen euro. Het Duitse Sky denkt dat er voor zestig tot tachtig miljoen euro een deal valt te sluiten.

De Ligt zou reeds hebben gesproken met trainer Julian Nagelsmann en directeur Hasan Salihamidzic. Deze gesprekken zouden hem hebben overtuigd. Het is nu aan de Duitse topclub om tot overeenstemming te komen met Juventus, met wie de clubleiding al in gesprek is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.